Rossi-replica scooter

Dat Valentino Rossi één van ’s werelds beste motorracers ooit is, dat weet iedereen. Deze negenvoudig wereldkampioen heeft hele scharen fans en ook de jeugd is onder de indruk van de Italiaan. Yamaha heeft daarom voor de scooterrijdende fans een Race Replica-scooter in productie genomen. Deze scooter, waar een prijskaartje van 2.699 euro aan hangt, heet de Yamaha Aerox en is de officiële replica-scooter van Rossi’s Yamaha M1. Dus de racefans die net als Rossi met nummer 46 willen rijden, kunnen kijken op www.yamaha-motor.nl voor mee informatie.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?