Rossi’s motor te koop op eBay

Bovenstaande motor is niet zomaar een Yamaha R1. Het is namelijk de motor waarop niemand minder dan Valentino Rossi de TT van het eilandje Man reed. De Yamaha staat nu namelijk te koop bij een Engelse motordealer. Wie zo'n dertigduizend euro neerlegt, mag deze superbike ophalen bij Highbarn Motorcycles in Lancashire. Hoewel dit natuurlijk heel veel geld is voor een motor, krijg je wel waar voor je geld. De negenvoudig wereldkampioen heeft er namelijk in hoogst eigen persoon ook nog een krabbeltje op gezet. In onderstaand filmpje zie je de toekomstige Ducati-rijder in actie tijdens de Ilse of Man TT in 2009 op de motor die overigens hier te vinden is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.