Royal Enfield lanceert The Riders Club of Europe

Royal Enfield lanceert The Riders Club of Europe, een community-gericht platform voor huidige en toekomstige Royal Enfield-rijders. Het hart van de club wordt gevormd door een uitgebreid programma met ride-outs, merkervaringen en evenementen. Ze zijn erop gericht om in heel Europa een sterke gemeenschap op te bouwen die toegankelijk is voor alle Royal Enfield-rijders.

The Riders Club of Europe: eerste jaar gratis

Het lidmaatschap van de Riders Club of Europe is het eerste jaar gratis voor bestaande en nieuwe Royal Enfield-rijders. Er wordt ook een welkomstgeschenk overhandigd aan alle nieuwe rijders. Daarmee wordt het lidmaatschap van de Riders Club of Europe gevierd.

Vanaf 1 april is de Riders Club of Europe volledig operationeel. Dan wordt ook een schema van Covid-19-conforme activiteiten getoond op de volledig nieuwe Royal Enfield Benelux-website.

Indiër bouwt eigen Royal Enfield Himalayan om tot adventure bike

Nieuwe website

Royal Enfield-rijders die vanaf 1 april van hun motorfiets genieten, worden automatisch aangemeld. Huidige Royal Enfield-rijders kunnen zich vanaf 1 april aanmelden www.royalenfield.com   

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?