Ruim 2.300 boetes tijdens TT

Elk jaar worden er tijdens de TT extra politiecontroles gehouden en daarbij vallen veel bestuurders in de prijzen wat betreft het krijgen van boetes. Hoewel er dit jaar minder boetes werden uitgeschreven dan vorig jaar, bleek het aantal boetes niet mee te vallen. Dit jaar werden er namelijk 2.373 bestuurders beboet, vergeleken met zo'n 2.900 in het voorgaande jaar. Er werden snelheden van ruim 210 kilometer per uur bereikt en vier bestuurders raakten hun rijbewijs kwijt, nadat zij door surveillerende agenten in de kraag werden gevat.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.