Rukka Apollo hanschoenen

Een waterdichte, ademende handschoen die ook nog eens goed aanvoelt, wat wil je nog meer? Met de Apollo meent Rukka precies dat voor elkaar te hebben. Het X-trafit materiaal is een drielaags laminaat van slijtvast buitenmateriaal, waterdicht ademend membraan en voering. Hiermee kan de handschoen dun genoeg worden uitgevoerd om niet met een veredelde skihandschoen rond te hoeven rijden.

Niet alleen dat, maar tegelijkertijd houdt dit alle vocht buiten waardoor je handschoen niet doorweekt en dus beter warm blijft en je zult nooit meer hoeven vechten met een loszittende waterdichte voering. Alleen daarom al is de Apollo een geschenk uit de hemel. Daarnaast heeft de handschoen nog meer features, carbon knokkels,  een carbon stuk aan de buitenzijde, reflectie op de vingers en –jawel- een heus zeemstukje op de wijsvinger om je vizier mee te poetsen. Maten: 7 tot 13, adviesprijs: 159 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.