Rukkapak met kussentje

Ben je van plan om in 2011 lange motorritten te gaan maken? Dan heeft Rukka twee prima pakken voor je in de collectie, de Romeo en de (je raadt het al) Julia. Het zitvlak van beide pakken is namelijk voorzien van een soort kussentje, de zogenaamde ‘AirCushion’. Hierdoor krijg je niet zo snel last van je zitvlak. Daarnaast is er gebruik gemaakt van stroef materiaal, zodat je niet van je zadel glijdt als het bijvoorbeeld regent. De Romeo en Julia zijn gemaakt van het slijtvaste Cordura 500. Bovendien zijn ze wind- en waterdicht, omdat er gebruik is gemaakt van Gore-Tex Performance Shell Z-liner. Om je lekker warm te houden hebben de Romeo en Julia een uitneembare thermovoering in de broek en het jack. De kraag van de nieuwe pakken is voorzien van een zachte neopreenvoering, die je met een handige magneet kunt sluiten. Er is namelijk niets irritanter dan een kraag die in je nek prikt of een sluiting die wappert! De mouwwijdte kun je verstellen op boven- en onderarm, waardoor ook de mouwen stevig om je heen blijven zitten.  

De Romeo-jas is leverbaar in zwart, het jack Julia in fuchsia en zwart. Beide jassen kosten €699. De broeken zijn alleen in het zwart verkrijgbaar en kosten €479. Meer informatie vind je op www.Rukka.com of e-mail je vragen naar Rukka@hocoparts.com.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.