Rust zacht Ruben

Vol ongeloof en geschokt hebben wij, de redacties van MOTO73, MOTOR Magazine en MOTOR.nl, kennis genomen van het overlijden van onze Belgische collega Ruben Van Den Bossche, MotorWereld- redacteur. Ruben kwam afgelopen vrijdag om het leven door een noodlottig ongeval tijdens het uitvoeren voor zijn zo’n geliefde werk. Ruben was een heel aardige en rustige collega met wie je veel plezier kon beleven, ook naast de motor.

Wij wensen  Rubens partner Ciska, zijn kinderen Bo en Leon, familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte toe.

Ruben, we zullen je nooit vergeten.

Redactie MOTO73, MOTOR Magazine en MOTOR.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.