S100 Insekten-protector

Wanneer je op een mooie zomerdag een stukje gaat rijden met je motor, heb je al gauw te maken met zwermen insecten die boven de weg rondvliegen. Als deze insecten op je motor terechtkomen kunnen zij het chroom- en lakwerk beschadigen. De motorrijder kan zich hier nu tegen wapenen met de S100 Insekten-protector. Door deze spray aan te brengen op de voorkant van de motor, zorg je ervoor dat je de insecten, na het rijden, heel gemakkelijk kunt verwijderen. Voor meer informatie surf je naar www.s100shop.nl.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.