Saxon Motorcycles heeft dealer in Zweden

Het gaat lekker met Saxon Motorcycles Europe. Het in Nederland gevestigde bedrijf heeft vanaf nu ook een officiële dealer in Zweden, genaamd BikeNord. De showroom van de dealer is gevestigd in Löddeköpinge. Saxon is verheugd, de eigenaren reageren enthousiast.

“Zweden heeft de hoogste motordichtheid van Europa, het is fantastisch om nu ook in Zweden een dealer te hebben”, aldus Rinke Andringa, eigenaar van Saxon Motorcycles Europe. Göran Sidnor, eigenaar van BikeNord vult aan: “Wij zitten hier aan een echte motorboulevard en vlakbij is de grootste shopping mall van Zweden. Een ideale locatie om deze prachtige motoren te presenteren.”

“BikeNord zal het juiste gevoel bij deze custom motoren goed weten over te brengen. Wij zijn dan ook erg blij met deze samenwerking”, meldt Frank Vermeulen, eigenaar Saxon Motorcycles Europe.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.