Scherpe introductieprijs voor GSR750

Suzuki introduceert de nieuwe GSR750 voor een scherpe introductieprijs van 8.999 euro. Scherp? Ja, want deze introductieprijs is inclusief BTW en BPM en inclusief de hoogstaande Yen waar Japanse fabrikanten al lang last van hebben.

Enkel de kosten voor het rijklaar maken vallen buiten de aanbiedingen. De nieuwe GSR750 is eind maart leverbaar in de kleuren wit, zwart en rood. Twijfel je nog? Dit weekend kun je ‘m live op de MOTORbeurs zien. De aanbieding van Suzuki loopt tot 1 mei 2011. Je hebt dus nog even…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?