Schommelmotor met geluid

Kerst en Sinterklaas komen er weer aan en dus slaat de cadeaustress langzaam maar zeker toe. Iedereen die op zoek is naar een geschenk voor een motorliefhebbertje, heeft echter geluk. Want Kidkraft komt met een houten Harley-Davidson schommelmotor inclusief geluid.

De Kidkraft wordt geleverd met een geluidschip die zorgt voor dat zo bekende geroffel. Het zwarte zadel heeft een lederlook. Zijspiegels en reflectorlampen moeten het motorgevoel verhogen. De Kidkraft staat verankerd op een kantelvastebasis zodat een highsider uitgesloten is. De prijs bedraagt 130 euro.

Meer info: www.prins-heerlijk.eu
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?