Simoncelli naar Groningen

Hoe ze het voor elkaar hebben gekregen weten we echt niet, maar oud-wereldkampioen 250cc en huidig MotoGP-rijder Marco Simoncelli zal op 23 juni Motorplaza Groningen vereren met een bezoekje. Nou ja, bezoekje, hij is twee uur aanwezig voor een heuse ‘Ontmoet & Groet’, uiteraard gelardeerd met handtekeningen en de mogelijkheid foto’s te nemen van of met je raceheld.

Bovendien maak je kans op een gesigneerde AGV Simoncelli replica helm. Ben je er rond de klok van vijf (in de middag…), dan ben je op tijd. Motorplaza Groningen vind je aan de Kieler Bocht 57 in, hoe kan het ook anders, Groningen. Informatie: www.motorplazagroningen.nl

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.