Site Joost Overzee online

Tot aan een paar jaar geleden was het wwweb voor Joost Overzee één groot mysterie. Sites als nu.nl openen ging nog wel maar daarna hield het snel op. Tot nu! Want op www.lepeyroutet.com kun je z’n eigen site zien. Jawel, die Joost!

Het domein Peyroutet dateert van begin 18e eeuw en heeft in een vorig leven gefungeerd als deel van een aaneengesloten klooster aan het nog altijd doodlopende weggetje 'La Paguère'. Tot ver in de twintigste eeuw diende de huidige gîte nog als veestal. Enfin, dat was toen. Want anno 2011 meet de gîte van Peyroutet tachtig volledig gerenoveerde, gerieflijke en sfeervolle vierkante meters.

Circa 84 koppen telt Cazaux-Villecomtal, een te gering aantal voor commerciële uitbating. Door zijn ligging aan de zuidgrens van het verscholen departement Gers doet het gehucht zijn bijnaam 'Balkon op de Pyreneeën' volop recht aan. Voor de gehele Gers geldt de algemeen gehanteerde benaming 'Toscane van Frankrijk' en met recht. Over onmetelijke oppervlak bobbelt het landschap vrolijk om zich heen, goed voor een even vriendelijk, charmant natuurbeeld als dat van zijn Italiaanse evenknie.

Naar verluidt krijgen fans korting. Snel surfen naar www.lepeyroutet.com is dus ons advies!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.