Sixties festival

Onder deze titel zal op zondag 17 april vanaf 15.00 uur een festival met zestig- en zeventigerjaren muziek plaatsvinden in schouwburg de Storm. Met semibekende DJ's van de vroegere Eucalypta discodagen en veel oude brommers en motoren zal er ook live muziek zijn met onder andere SExxy, de Fortunate sons (CCR tribute) en als klapstuk de Vermaarde Tremeloes uit Engeland bekend van de hit ‘Silince is golden’.

Voor tien euro koop je nu de kaarten en op de dag zelf kosten ze 12,50 euro.
Meer informatie vind je op www.sat-c.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.