Snelle krachtpatser

Niet alleen de nieuwe GSX-R600 is in gewicht verminderd, ook de GSX-R750 is voor 2011 met 8 kilo aanzienlijk lichter geworden ten opzichte van het modeljaar 2010. Daarnaast is de 750 uitgerust met een Showa Big Piston voorvork en radiale Brembo vierzuiger monoblock remklauwen. De GSX-R750 belooft voor 2011 nog krachtiger te zijn dan ooit tevoren! Vanaf medio januari is de Suzuki verkrijgbaar voor €14.999,-.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?