Speciale editie van de Honda Fireblade

Honda heeft een speciale editie van de Honda Fireblade CBR1000RR uitgebracht. Dit hebben zij gedaan ter ere van twee coureurs die tijdens de legendarische Isle of Man TT indrukwekkende records hebben verbroken. Deze coureurs, genaamd John McGuinness en Ian Hutchinson zijn even zo legendarisch en daarom staan op beide modellen onder andere de plattegrond van het circuit, de hoogtepunten uit de racecarrière en de handtekening van de coureurs. De motoren, waarvan er maar een beperkt aantal worden gemaakt, moeten zo’n 1200 euro meer kosten dan de normale Fireblades.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?