Spectaculaire lezersaanbieding MOTO73

Navigatiesystemen zie je steeds vaker op de motor. Zo'n ding is natuurlijk superhandig, want naast het feit dat je de bestemming altijd zult vinden kun je bijvoorbeeld ook mooie routes van anderen overnemen of in geval van nood gemakkelijk een tankstation vinden. Garmin zet al tijden de toon in deze markt. TomTom is met de nieuwe Rider een serieuze concurrent. Welke past het beste bij jouw gebruik? En trouwens, waarom zou je sowieso kiezen voor navigatie op je motor? Zou het niet mooi zijn als je eens rustig de apparaten kunt bekijken en uitproberen voor je je keus maakt? Daarvoor houdt MOTO73 samen met Waypoint een speciale orientatiecursus ‘GPS op de motor’. Nu met 50% korting!

Voor wie?
Bedoeld voor iedereen die nog geen GPS op de motor heeft, maar overweegt er een aan te schaffen en gedegen geïnformeerd wil worden. Wat is de goede keuze?

Wanneer?
Zaterdag 27 november 2010, ontvangst vanaf 12 uur, aanvang 13 uur (tot circa 16 uur).

Waar?
In de bakermat van de motornavigatie: de hoofdvestiging van Waypoint, Rijssensestraat 170, Notter (Wierden)

Inhoud:
– Welke toestellen zijn er en wat zijn dan de verschillen?
– Hoe zit het met het maken van routes op de computer en in het toestel? (met onder meer een demonstratie van Tyre)
– Wat zijn de verschillen in gebruiksgemak?
– Hoe zit het met montage, geluid en communicatie rijder/ duo c.q. bike-to-bike?

Normaal kost deze cursus 50 euro maar speciaal voor lezers van MOTO73 nu slechts 25 euro! Besluit je voor het eind van het jaar te kiezen voor aanschaf van een toestel, dan krijg je bovendien die 25 euro retour.

Meld je hier snel aan. Vol is namelijk ook echt vol…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.