Speed Triple 2011

Met een nieuw frame moet de Speed Triple in de 2011-versie een nog hoger niveau van stuureigenschappen en balans hebben. Een scherper en agressiever uiterlijk zorgt, samen met iets meer vermogen, voor een nieuw hoofdstuk in de historie van de sinds 1994 reeds 65.000 maal verkochte driecilinder.

De nieuwe Speed Triple zal in 2011 in drie kleuren leverbaar zijn: Crystal White, Phantom Black en Diablo Red, waarbij in dezelfde kleuren een flyscreen, zadelkap en onderkuip als Genuine Accessoire beschikbaar zullen worden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?