Sponsoractie voor epilepsiefonds

Jan en Hendrik Dales kwamen eens op het idee om een motorclub op te richten en aangezien de broers tot nu toe de enige leden van deze motorclub zijn, is dit waarschijnlijk de kleinste motorclub in Nederland. Toch houdt dit de broers niet tegen in het organiseren van clubactiviteiten. Zo maken zij vele toertochten en hebben zij zelfs een eigen clublied. In mei / juni 2010 houden de broers een heuse sponsoractie en rijden zij naar de Poolcirkel. Aangezien maarliefst de helft van deze club (Jan) epilepsiepatiënt is, wordt de sponsoractie georganiseerd voor het epilepsiefonds. Wil je dit goede initiatief steunen? Kijk dan even op www.mcdedulles.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.