Sport Touring band van Metzeler

De Roadtec Z8 Interact is de nieuwe Sport Touring-band van Metzeler. Centraal bij de band staat het besturingscomfort gecombineerd met een lange levensduur en veiligheid.

Drie gedefinieerde zones moeten met in verschillende spanningen gewikkelde staalgordels voor elke rijsituatie de juiste combinatie bieden van veiligheid, stabiliteit en grip, met weinig slijtage. Hij is geschikt voor sportieve rijders die hun stalen ros besturen, zeer lange trajecten afleggen of voor bestuurders die in alle weersomstandigheden naar buiten willen.

Het design van de Roadtec Z8 Interact is geïnspireerd op de Griekse letter ‘π’ overgenomen van de Sportec M5 Interact. Het is niet alleen bedoeld als kenmerk, maar hierdoor ontstaat een groter contactoppervlak en samen met de ovale vorm zorgt het voor nog meer stabiliteit en veiligheid.
Voor meer specificaties en informatie over de band kijk je op: www.metzelermoto.de.

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.