Spyfoto > Aprilia Caponord 1200

Volgens onze vrienden van Motociclismo.it staat op bovenstaande foto Aprilia’s nieuwe adventure en/of touring motorfiets, de Aprilia Caponord. De Caponord krijgt, aldus de Italiaanse site, het blok en het chassis van de Dorsoduro 1200. Eigenlijk had de Caponord al op de EICMA 2010 gepresenteerd moeten worden maar dat bleek om onduidelijke redenen niet haalbaar te zijn. Later meer!

UPDATE 3-3-2011
Hieronder een duidelijkere foto, dankzij moto-infos.com. Let op, het is een Photoshop van hoe de motor er ongeveer uit moet gaan zien.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?