Stadler Sunday

Aanstaande zondag is het Stadler Sunday bij Rob’s Accessoires in ’t Zand. Met een uitgebreide collectie kleding op voorraad en uitleg van de Nederlandse agent is dit de dag om alles over Stadler te weten te komen. Vanaf 10.00 uur bent je van harte welkom. De Duitse Bratwurst, die je ook later mag opeten, staat klaar!

Bij aankoop van een Stadler jas of broek krijg je deze zondag gratis een bijpassende thermojas of -broek. Rij je al met Stadler? Dan krijg je op een origineel cadeau!

Rob’s Accessoires
Korte Belkmerweg 7
1756 CB ’t Zand
0224-591230
www.robsacc.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.