Standaard Akra´s bij Honda

Goed nieuws voor motorrijders en liefhebbers van de sportieve Akrapovi?-uitlaten. De producten van dit merk zijn vanaf komend jaar voor verschillende Honda motorfietsen als origineel accessoire leverbaar. Vanaf januari 2011 is het mogelijk om via de dealer Akrapovi?-uitlaten te bestellen voor de Honda CBR1000RR Fireblade, CBR600RR en CB1000R. Na aanschaf bij de dealer kan de klant zijn Akrapovi?  ook door de dealer laten onderhouden  (met Honda-garantie) en eventueel (reserve)onderdelen kopen.

Honda onderzoekt de mogelijkheid om de Akrapovi?-uitlaten later volgend jaar ook voor zijn andere modellen te kunnen aanbieden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?