Sterke afname van files in februari

De lengte en de duur van files op de Nederlandse snelwegen was in februari stukken lager dan in deze maand in voorgaande jaren. Ten opzichte van februari vorig jaar daalde de filezwaarte met 25 procent. Dat heeft de ANWB dinsdag laten weten.

De filezwaarte daalde in de ochtendspits met ruim 30 procent en in de avondspits met ongeveer 10 procent, meldde de ANWB. Volgens deze organisatie danken automobilisten de afname van de drukte aan het droge winterweer en een betere infrastructuur.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.