STIPA-Molenaar Team tevreden over TT

Het STIPA-Molenaar Racing GP-team is tevreden met de resultaten die zij dit weekend behaalde. Hoewel het tijdens de tweede vrije training nog niet zo goed ging met Randy Krummenacher kwam alles op zijn plek terecht tijdens de race. Krummenacher startte vanaf plek twaalf en kreeg het voor elkaar om tijdens de race de zesde plek te bemachtigen.

"Ik ben erg blij met deze zesde plaats en ik ben vooral ook blij voor het team. Als we tijdens de GP in Catalunya kunnen starten met het niveau die we zaterdag bereikten, dan kan ik een geweldige race in Spanje tegemoet zien", aldus Randy Krummenacher.

Ook zijn teamgenoot, Luis Salom, kan tevreden zijn over het TT-weekend. Hij maakte een goede start vanaf de vijftiende plek en kon goed meekomen met de rijders voor zich. De Spanjaard kon uiteindelijk de achtste plek bereiken.

"Dit is mijn beste resultaat van het seizoen en ik ben erg blij dat dit juist hier gebeurde, tijdens de thuiswedstrijd van het team. Met dit resultaat kijk ik uit naar mijn eigen thuis-Grand Prix komend weekend in Spanje", aldus Luis Salom.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.