Stoer jack van Held

Het Town Jack is een sportieve motorjas. Hij is voorzien van de zogenaamde Reissa Z Liner, waardoor het jack water- en winddicht is, maar toch kan ademen. Op de rug en bij de schouders zitten protectoren. Om het veiligheidsgehalte op de motor nog groter te maken is het Town Jack in de schemering niet te missen doordat er gebruik is gemaakt van reflexiemateriaal. De jas heeft drie binnen- en vier buitenzakken. Bovendien is er nog een apart vak voor de mobiele telefoon te vinden. De wijdte bij de heupen en de mouwen kun je door middel van klittenband verstellen.

Het Town Jack is verkrijbaar in de maten S t/m XXL en kost €169,95. Meer informatie via www.joshaanepen.nl of bij de Held-vestigingen in Nederland.

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.