Stop APK voor motoren!

De Europese Unie bereidt een wet voor die een Periodieke Technische Inspectie (PTI, bij ons beter bekend als APK), verplicht zal stellen voor alle motoren in Europa. De MAG en de FEMA zijn grote tegenstanders van een verplichte PTI voor motoren.

Geef voor 24 september je mening over PTI voor motoren door op internet de publiek consultatie van de Europese Unie in te vullen. Helaas heeft de Europese Unie de vragen alleen in het Engels beschikbaar gesteld. Ga naar snel naar www.fema-online.eu en doe wat je kunt!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.