Streetfighter 848 komt eraan

De kans is erg groot dat Ducati tijdens de EICMA in Milaan een Streetfighter 848 gaat presenteren. Heel vreemd is dit natuurlijk niet want de gewone Streetfighter is ‘vrij pittig’ om mee te rijden. Zeker als je de verkeersregels wilt respecteren… Met de komst van de kleine broer van moet dit probleem opgelost zijn. De nieuwe Streetfighter krijgt zeer waarschijnlijk het 848EVO blok.

Later meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?