Stunten met Bleuk

De stuntshows van stuntteam Bleuk zijn weer te zien tijdens de MOTORbeurs in Utrecht. Dit jaar maak je kans op je eigen stuntclinic!
Op de beurs kun je onder begeleiding van een professionele stuntman de eerste stappen zetten om jouw favoriete stunt te leren. De beurs verloot elke dag één stuntclinic. Om te winnen ga je naar www.motorbeursutrecht.nl. Klik in het menu op activiteiten en vervolgens op Stuntteam Bleuk, de rest wijst zich vanzelf.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.