Stylmartin Legend

Een van de nieuwe producten voor 2011 van Stylmartin is de Legend. Dit is een laars met volgens de fabrikant een breed inzetgebied: van hardcore bikers, via veeleisende toerrrijders tot forensen met een beetje gevoel voor stijl. Dat is nogal wat en Stylmartin is van mening dat dit álles bereikt wordt met de Legend.

Van buiten een klassieke (legendarische) laars, van binnen een hi-tech product. De laars is voorzien van gecombineerde sluitingen van Velcro, rits en riemen, volnerf lederen buitenkant en een waterdichte binnenvoering. Slim geplaatste PU-protectoren beperken eventuele schade tot een minimum en een oliebestendige zool en slijtvast schakelstuk maken de klus af. Verkrijgbaar in de maten 39 tot en met 47.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.