Sunnotel president Yamaha Motor

Vorige week is Arno Sunnotel door het management van Yamaha Motor Europe benoemd als president van Yamaha Motor Nederland. Hiermee volgt hij Hans Niewenhuis op die begin april 2011 aftrad.

Na het succesvol afronden van een MBA-opleiding, en functies bij Castrol, Michelin en Fokker begon Sunnotel op 1 juli 2001 zijn Yamaha-carrière. Bij de divisie Powered Two Wheels marketing & sales heeft hij een goede basis weten te leggen, waarbij hij regelmatig op verschillende gebieden met Yamaha Motor Nederland te maken heeft gehad.

De stap naar een managementfunctie bij deze afdeling kwam dan ook niet geheel onverwacht.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?