Supermoto-races in Friesland

Motorsportvereniging MC Flying Boetoe organiseert een baansportevenement genaamd Supermotoraces Fryslan. Met de aanwezigheid van Supermoto-rijders als Sylvain Bidard, Jochen Jasinski en Dirk Spaniol staat dit evenement garant voor spektakel. Naast een Trail-demonstratie van wereldkampioen Fred Crosset, een Free Style Motocross-demonstratie en demonstraties van diverse stuntteams mag dan ook worden gerekend op een weekend dat nooit meer te vergeten zal zijn.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 4 en zondag 5 september en hoewel dit weekend in het teken staat van het Open Nederlands Kampioenschap Supermoto, zegt de organisatie meer in petto te hebben dan alleen Supermoto. "Het industrieterrein de Woudfennen wordt wederom omgetoverd tot een waar motorsport-Mekka", aldus de organisatie. Dat moet wel goed komen dus! Kijk voor meer informatie op supermotofryslan.nl.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.