Suzuki 50/50 deals

Wie nu een nieuwe Suzuki motor koopt hoeft slechts de helft van het aankoopbedrag te betalen. De andere helft betaal je pas over twee jaar. En dat allemaal zonder rente… Deze aantrekkelijke actie geldt voor alle nieuwe Suzuki wegmotoren en start tijdens de Motorbeurs Utrecht. Ga nu naar de dealer bij u de buurt voor meer informatie en een uitgebreide kennismaking met de Suzuki modellen line-up of ga naar www.suzuki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?