Suzuki accessoirepakketten

Suzuki maakt het je gemakkelijker om je motor te pimpen met de accessoirepakketten. Deze pakketten zijn samengesteld uit tal van originele accessoires op het gebied van comfort, gemak, protectie, prestatie en styling en hebben, zoals het hoort, een aantrekkelijke pakketprijs. Voor bijna ieder 2011 model is zo´n pakket beschikbaar en in veel gevallen zijn de pakketten ook gebruiksklaar voor eerdere modeljaren.

De accessoirepakketten variëren van het sportieve Sports Pack tot aan het Carbon Pack en het praktische Protection Pack. Er is al een accessoirepakket leverbaar vanaf 49 euro, exclusief montage. Kijk voor het volledige overzicht van alle accessoirepakketten op www.suzuki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?