Suzuki fuel cell doorstaat zware test

De Suzuki fuel cell, of brandstofcel, scooter heeft via een zware toelatingstest een Europees typegoedkeuring gekregen, meldt visordown.com. Hiermee is de komst van deze ´fuel cell´ een flinke stap dichterbij gekomen. Binnen een paar weken vindt de eerst test op de openbare weg plaats. Daarna moet ook duidelijk gaan worden of de ´brandstofcel´ echt op de markt komt.

Wij houden het nauwlettend in de gaten!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?