Suzuki onthult GSR750 UPDATE

UPDATE 5 oktober, 19.43 uur:

Suzuki heeft meer foto's van de nieuwe GSR750 vrijgegeven.

 

 

Het Japanse merk Suzuki komt tijdens de Intermot niet alleen met de nieuwe GSX-modellen, maar ook ziet de nieuwe GSR750 het levenslicht tijdens deze beurs. Hoewel de Japanners de vernieuwde motor in eerste instantie niet met voorbedachte raden gepubliceerde, kunnen we toch alvast een indruk krijgen van deze nieuwe naked. De journalisten van een Italiaanse website doken namelijk per toeval op de perssite van Suzuki deze foto's op. De motor beschikt over een 749 kubieke centimeter tellende cilinderinhoud. In plaats van twee uitlaatdempers onder de achterkant, zoals de oude GSR600 had, heeft de nieuwe GXR750 een uitlaat aan de zijkant van de motor. Dit nieuwe model zal worden geleverd in het wit, rood en zwart.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?