Suzuki pakt uit op Intermot

Van 6 tot en met 10 oktober staat de Duitse stad Keulen in het teken van de Intermot 2010, één van de meest vooraanstaande motorshows van Europa. Als tipje van de sluier kunnen we nu al meegeven dat Suzuki tijdens de Intermot diverse spraakmakende nieuwe modellen voor 2011 zal lanceren.

Welke? Dat is nog even onduidelijk maar we houden het scherp in de gaten!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?