Suzuki V-Strom Adventure

De Suzuki V-Strom is, zoals Suzuki zelf beweert, een echte alleskunner. Om dit te bewijzen organiseert Suzuki de zogenaamde V-Strom Adventure. In dit driedaagse avontuur onderwerpen eigenaars van deze Suzuki-toermotor hun trots aan de uitdagingen die Duitse Eifel voor ze in petto heeft. Motorrijders die beschikken over een V-Strom worden namelijk door Suzuki uitgenodigd om van 11 tot en met 13 juni door deze Duitse gebieden toeren, te overnachten op een motorcamping en te genieten van de ontmoetingen met andere V-Strom-liefhebbers. Er zijn nog maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus als je geïnteresseerd bent, kijk dan snel op  www.vstromadventure.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?