Suzuki YouTube Channel

Suzuki introduceert het eerste officiële YouTube partnerchannel voor een motormerk in Nederland. Als officieel partner van de populaire YouTube community zijn alle Suzuki modelvideo’s, commercials en algemene filmpjes terug te vinden op dit kanaal.

Het kanaal is voor iedereen toegankelijk en is het gemakkelijkst te bereiken via www.suzuki.nl/motoren. Naast diverse internationale filmpjes zijn er ook video’s die specifiek voor de Nederlandse markt zijn gemaakt. Zo kun je onder andere uitgebreide impressies terugvinden van de GSX-R Anniversary modellen, de diverse Suzuki motorscooters en de populaire V-Strom serie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?