Suzuki’s M1800 gepimpt

Suzuki’s dikste (en er trots op) is nu nog specialer: de reusachtig krachtige M1800 is er nu ook in Z-edition. Dat maakt de keus iets groter en de kans dat je op je unieke Suzuki een tweede identieke tegenkomt net iets kleiner. En dat wil je, want onderscheid is waar het om draait. De Z-Edition is herkenbaar aan de nieuwe kleurstelling met ‘sportieve striping’, helder led-achterlicht en heldere richtingaanwijzers. Net effe anders.

Maar ook de basis is niet verkeerd natuurlijk, de 1800cc-tweecilinder dreunt je met het bekende brute koppel snel richting horizon. Hij staat in je garage voor 16.990 euro. Meer informatie: www.suzuki.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?