Talent gezocht

Volgend jaar gaat de Moriwaki-cup van start, de betaalbare manier om verder te komen in de wegrace. Talenten als James Toseland en Kenan Sofuoglu werden ontdekt in een cupklasse. Inmiddels hebben beide heren een aantal wereldtitels op zak…

Als coureur in de Moriwaki-cup rij je niet alleen wedstrijden, je wordt zowel op als naast de baan bijgestaan door ervaren coureurs. Tijdens workshops komen diverse facetten aan de orde ten aanzien van rijtechniek maar ook op het gebied van conditionele zijde. De organisatie streeft naar een kalender van minimaal acht races welke merendeels in Nederland worden verreden.

Ben jij hét nieuwe talent van 2011? Surf dan zo snel mogelijk naar www.tenkateracingproducts.com/talentgezocht en meld je aan! Op deze site staat nog veel informatie en natuurlijk het inschrijfformulier.

Wij van MOTOR.nl zeggen: “Doen!”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.