Tante Rikie pakt uit!

Dit jaar is de vijftiende jubileumeditie van de Zwarte Cross en dat moet gevierd worden met heel veel artiesten. Zo heeft Tante Rikie nog meer namen op de lange lijst van artiesten gezet.

Alsof grote namen als The Black Crowes, Blondie en Ilse de Lange nog niet genoeg waren, zijn bands als Monster Magnet, Gummbah en De Staat aan het programma toegevoegd. Het aantal stijgt naar meer dan honderd bands op twintig podia. Genoeg optredens om het festivalterrein de Schans van 15, 16 en 17 juli op zijn kop te zetten.
 
Naast alle optredens is er een Zwarte Cross Museum, presenteert Lucille Werner de Achterhoekse Lingo, geeft Dominee Frank Los een kerkdienst en kan je een kijkje nemen in de hersenpan van Tante Rikie. En oja, vergeet het crossprogramma niet.
 
Wil jij dit doldwaze weekend niet missen? Koop dan snel je kaarten want per 1 juni zullen de prijzen omhoog schieten. Voor meer informatie over de bands en de kaartverkoop, ga naar www.zwartecross.nl.    
 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.