dinsdag 16 april 2024

Techniekboek van Peter Aansorgh

Jarenlang schreef Peter Aansorgh voor de MotorNL-bladen over motortechniek. Som pittig om te volgen, maar meestal heel begrijpelijk. Het boek gaat €25,- kosten en komt voor de feestdagen uit. Maar…

Peter Aansorgh, inmiddels freelance technisch schrijver, schakelt crowdfunding in om het boek gedrukt te krijgen en om er zelf wat aan te verdienen. En dat gaat best goed. Aansorgh had een bedrag nodig van €2,000,-, maar daar is hij al overheen. Inmiddels hebben 65 donateurs al een bedrag van €2.592,- gedoneerd en er zijn nog 37 dagen te gaan.

Laten we ervoor zorgen dat Peter ook een fijne kerst heeft omdat z’n boek het zo goed heeft gedaan. Meer info over het boek en waar je kunt doneren: voordekunst.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen