Terblanche naar Norton

Pierre Terblanche, bekend van zijn jaren van trouwe dienst als hoofd designer bij Ducati, gaat zijn geluk beproeven bij niemand minder dan Norton. De van oorsprong Zuid-Afrikaanse designer  gaat zich na een korte periode bij Piaggio zich bemoeien met de nieuwe Norton’s. Het toont gelijk aan hoe serieus het Norton is om zich weer flink op de kaart te zetten in motorland. Met de ontwikkeling van de Commando heeft het merk al een paradepaardje neergezet, nu is het zaak de range uit te breiden met meer uiteenlopende modellen waar Terblanche dus voor mag gaan tekenen. Wil je ‘m daarbij helpen? Op www.nortonmotorcycles.com/ staan veel vactures!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?