Test een BMW

Het bedrijf Breeman Automotive uit Rotterdam, dat naast auto’s ook motoren verkoopt, geeft je de kans om kennis te maken met de sportieve lijn van BMW Motorrad. Je kunt namelijk op zondag 23 mei in Rijnmond verschillende sportieve BMW’s testen. Het gaat hier om de S1000RR, de K1300S, de HP2 Sport, en de HP2 Megamoto, die de motordealer ter beschikking stelt om te testen op een afgesloten testbaan. Dit alles zal gebeuren onder leiding van Barry Veneman en Ghisbert van Ginhoven, die op deze dag zelf ook zullen laten zien waar de BMW’s toe in staat zijn. Ook is er de mogelijkheid om je eigen motor, of de BMW’s aan de tand te voelen op de vermogensbank. Meer weten? Bel F.Breeman op (010) 485 44 73.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.