Test een Zero

Allemaal leuk natuurlijk, al die berichtjes over zogenaamd stil en emissievrij rijden, maar stel nou dat je het zelf eens wilt proberen? Dat komt dan goed uit, want importeur Kamphuis Trading houdt evenals vorig jaar een testdag voor Zero en Beta (die zijn weliswaar niet elektrisch) in de zandgroeve van Fa. De Groot & Zonen in Landgraaf.

Op zaterdag 28 mei zijn liefhebbers van harte welkom in deze schitterende Limburgse omgeving om zich over te geven aan zowel de Beta-crossmachines als de Zero elektrische motoren. Er zijn verschillende testparcoursen uitgezet, waaronder zelfs een heuvelklim. Om te laten zien hoe het moet zijn bovendien twee echte ‘klimmers’ uitgenodigd. Inschrijven kan tot 22 mei via www.kamphuistrading.com/aanmelden.html.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?