Thuisfront Iwema feest mee

Tijdens de TT is het één groot feest in het dorpje Hooghalen. Dit is namelijk de woonplaats van Jasper Iwema, één van de Nederlandse 125cc-coureurs. Hoewel het vorig weekend in Hooghalen nog draaide om het 800-jarig bestaan van het dorp, staat nu alles in het teken van Iwema. Bij het plaatselijke café, het Wapen van Schotland, wordt er een feest gevierd dat het hele weekend doorgaat. En dit kon wel eens een heel groot feest worden, aangezien Jasper Iwema vanaf de tweede rij start, namelijk op startplek zes. En vanaf daar heeft de Drent een kans om te eindigen op het Nederlandse podium.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.