Tiger 800 binnenkort al in Nederland

Triumph introduceert tijdens het Motorevenement Hardenberg (26 tot en met 28 november) twee nieuwe modellen: de vernieuwde Speed Triple en de gloednieuwe Tiger 800 (XC). De Speed Triple zag het levenslicht al tijdens de Intermot. De Tiger 800 komt echter pas net uit de Engelse fabriek rollen en zal voor het eerst te zien zijn in Nederland tijdens Motorevenement Hardenberg.

Meer info: www.motorevenementhardenberg.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?