Timmer benoemd in Supervisory Board

Adam Opel GmbH heeft Jaap Timmer, onder andere voorzitter van de Europese Opel Dealervereniging, benoemd in de Supervisory Board van de Duitse autofabrikant. Timmer: “Met deze producten staat de toekomst er voor Opel op productgebied uitstekend voor en onder de bezielende leiding van Opel’s Directeur Nick Reilly en Verkoopdirecteur Alain Visser zijn vele belangrijke stappen voorwaarts gemaakt om Opel de plaats in de markt te geven waar het merk en onze dealers recht op hebben.”

Ondanks dit mooie bericht voor Timmer blijven wij hem vooral zien als lopende encyclopedie, voorvechter van het TT Circuit en natuurlijk de zoon van…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.