Tip! Handige site

Ben jij tevreden over de dealer die je hebt bezocht of heb je juist een slechte ervaring gehad? Deel jouw mening en zorg dat andere motorrijders op de hoogte zijn van de dealers en motorzaken in hun buurt. Op de site kun je dealers toevoegen uit elke provincie in heel Nederland en België of een reactie plaatsen bij een eerder aangemaakte dealer.

Onderbouw je mening wel goed, want loze uitspraken worden verwijderd. De dealers hebben de mogelijkheid om te reageren op alle reacties. In een oogopslag zie je of een dealer goede reacties heeft gekregen aan de hand van een gekleurd balkje (groen, oranje of rood).
 
Deel je mening of bekijk wat anderen vinden op www.baatsen.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.